Kyk Op

Ps. 121:1-2 "Ek kyk op na die berge: waarvandaan sal daar vir my hulp kom? My hulp kom van die Here wat hemel en aarde gemaak het."

Hoe wonderlik begin hierdie Psalm nie! Iemand wat soekend is na die Here, wat weet dat daar net een enkele uitweg is en dis by God. Daar waar daar ALTYD uitkoms en vertroosting is, daar waar wonde gesalf word, waar trooswoorde in jou ore gefluister word en daar waar jy kan gaan skuil wanneer daar net nie meer ander raad is nie.

Wel, waar anders? As dit nie by God is nie kan dit net by mense wees, want daar is geen ander plek nie. Maar ons weet tog dat dit soms juis mense is wat jou na wanhoop toe dryf. Ons kan tog ook nie ons lot gaan bekla by 'n boom of 'n beeld van iets nie, want 'n beeld is tog dood. So jammer dat soveel ander gelowe NIKS en NIEMAND het wat lewe nie en dan 'n beeld moet aanbid. 'n Dooie, nuttelose beeld!

Maar ons God is 'n lewende God, met 'n oor wat altyd luister, met 'n hand wat altyd help en wat gretig is om 'n pad saam met jou te stap deur die mynveld waarin ons soms beland.
Hoe gaan mense sonder God deur die lewe? Is dit nie dán wat mense hulle heil gaan soek in die verkeerde dinge soos alkohol nie?

Geseënd is diegene wat weet dat God altyd daar is. Ek is heilig oortuig dat jy wat hier lees, al vele kere daardie helpende hand ervaar het. Ek glo ELKEEN van ons het 'n getuienis daarvan, en as ek jou sou vra om dit te deel, sal ons die internet by wyse van spreke kraak. Kom ons onthou dit dan as ons bekommerd is of moeilikheid het. Hy het jou mos al voorheen gehelp en Hy sal dit elke keer weer doen.
Posted in